Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Slide background

Introductieaanbieding Office 365 Business Premium

Introductieaanbieding

Office 365 Business Premium van €126 voor maar €110 per gebruiker per jaar. (Voor nieuwe klanten, min. 5 gebruikers.)

Professionals in de cloud

Wij zijn gespecialiseerd in Office 365 en adviseren u graag over alle mogelijkheden. Bel 088 228 3636 voor vrijblijvend advies.

Worry-Free IT

Geen zin in het configureren van uw Office 365 portal? Wij leveren uw portal kant-en-klaar op, vanaf €99 eenmalig.

BEL VOOR MEER INFO OF BESTELLEN NAAR 088 228 3636, OF STUUR EEN EMAIL AAN SALES@ACTENDO.COM

Office 365 maakt een hele nieuwe werkwijze mogelijk

Mobiel werken heeft de laatste jaren een hoge vlucht genomen. Steeds meer werknemers beschikken niet over een vaste werkplek. Microsoft biedt met de abonnementen op de online diensten van Office 365 de ideale oplossing.

Office 365 is een abonnementsservice die onlinetoegang tot Office-toepassingen bundelt met andere productiviteitsoplossingen in de cloud.

Bedrijven en organisaties kunnen met office 365 op het gebied van productiviteit en kostenbeheer hun voordeel doen. Werknemers kunnen via hun laptop, smartphone of tablet direct inloggen op de projectportal en over hun email beschikken. Dat scheelt tijd en verlaagt de kosten.

Inclusief

Volwaardige Microsoft Office 2016 Standaard pakket

Het nieuwste Office, een geavanceerde e-mailvoorziening, functies voor het delen van documenten en het houden van webconferenties: uitgebreide productiviteitsoplossingen voor hedendaagse gebruikers met de IT-flexibiliteit en -controle die u nodig hebt. Office 365 mag u op maximaal 5 devices installeren.

 • Microsoft Word
 • Microsoft PowerPoint
 • Microsoft Excel
 • Microsoft OneNote
 • Microsoft Outlook
 • Microsoft Publisher
 • Micorsoft Lync
Microsoft Cloud

Profiteer op vrijwel elke locatie van de nieuwste Office-toepassingen en eenvoudig te beheren IT-cloudservices, zoals hoogwaardige e-mail en webconferenties.

 • E-mail en agenda’s
  Geavanceerde e-mailvoorziening met uitgebreide, vertrouwde Outlook-functionaliteit, die zowel toegankelijk is vanaf uw desktop als via een webbrowser met behulp van de Outlook Web App. Postbus van 50 GB per gebruiker, bijlagen mogelijk tot 25 MB.
 • Gemakkelijk bestanden delen
  OneDrive for Business biedt 1 TB opslagruimte voor elke gebruiker en vrijwel vanaf overal toegang tot documenten. U kunt gemakkelijk bestanden delen met anderen binnen en buiten de organisatie, bepalen wie elk bestand kan zien en bewerken, en gemakkelijk bestanden synchroniseren met pc’s en apparaten.
 • SharePoint Teamsites
  Via teamsites maakt u documenten gemakkelijk toegankelijk, ook voor delen. De basisopslagruimte is 10 GB plus 500 MB per gebruiker.
Office Mobile

Blijf productief en mis nooit een vergadering, zelfs niet als u onderweg bent. Open, bewerk en bekijk Word-, Excel- en PowerPoint-documenten op iPhones, Android-telefoons en Windows Phones. Gebruik de OneNote-, Lync Mobile- en SharePoint Newsfeed-apps op de meeste apparaten.

Office 365 werkt samen met uw Windows Phone 8, iPhone of Android toestel.

Referenties

Met de aanschaf van een nieuwe Mac heb ik gekozen voor Office 365.

Als projectontwikkelaar heb ik weinig ervaring met computers, maar ik was zonder hulp binnen een half uur volledig operationeel.

Met Office 365 heb ik nu al mijn bestanden, e-mail en agenda onderweg bij de hand, zowel op mijn Macbook als op mijn iPad.

Maarten Lodewijks
Maarten LodewijksDirecteur

De IT-afdeling was opgelucht het beheer van het e-mailverkeer over te dragen aan Office 365, dat een beschikbaarheid van 99,9 procent garandeert.

En de financiele Service Level Agreement die Microsoft op haar diensten geeft is ook een prettige garantie waarmee wij weer een stuk extra zekerheid wat we met onze vorige eigen server nooit hebben gehad.

Tim Saarela
Tim SaarelaDirecteur

Wilt u Office 365 Business Premium eerst vrijblijvend in uw bedrijf uitproberen? Dat kan!