Strategische samenwerking met JCC Consultancy

Actendo heeft in november 2014 een strategische alliantie gesloten met JCC Consultancy om vragen vanuit haar non-managed resellers inzake ontwikkelingen rondom Microsoft beter te kunnen beantwoorden.

JCC Consultancy is een onafhankelijke advies organisatie en een unieke niche speler en gespecialiseerd in het helpen en adviseren van uitsluitend Microsoft non-managed SMB partners wereldwijd als het gaat om het hands-on executeren van plannen met betrekking tot cloud strategie, sales, new business development, lead generation, partner channel developmentmanagement en competence-management.

jcc

Zowel JCC Consultancy als Actendo hebben een strategische focus op het helpen en adviseren van (non-managed) MKB partners. Met name de Microsoft Cloud transformatie zorgt ervoor dat onze partners nu nieuwe sales- en marketingplannen moeten implementeren. Actendo is sterk in licentie-adviezen en het scherp leveren van Microsoft licenties. JCC Consultancy kan ervoor zorgen dat uw bedrijf ook in het cloud tijdperk de juiste focus hanteert.

JCC Consultancy hanteert 3 fasen:

Fase 1 – Quick scan
JCC Consultancy voert deepdive interviews met eigenaar/ directie van Non Managed MKB Partners. Op basis van die Quickscan, wordt een advies rapport opgeleverd met daarin advies voor Strategie, Sales, Marketing en Competence management. Het rapport wordt ook voorzien van een visuele roadmap en calculatie van uren voor het eventueel executeren van de adviezen in Fase 2.

Fase 2
Non managed MKB Partners kunnen JCC Consultancy inhuren om de adviezen/ actieplannen benoemd in het adviesrapport uit Fase 1 hands-on te executeren. Hierbij wordt JCC Consultancy vaak als interim new business development manager, strategie consultant, partner channel manager, adoptie trainer ingehuurd.

Fase 3 – Nazorg fase:
Na afronden van Fase 2, kan de non-managed MKB partner ook JCC Consultancy inzetten om de situatie te evalueren en te kijken of men nog op de goede weg zit.

De groep van expertise en consultants bestaat uit ervaren voormalige Microsoft medewerkers die hun specialisme hebben bewezen en ervaren zijn op het gebied van o.a. cloud, Azure, Office 365, strategie, sales, marketing, training, adoptie en competence management.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 088 228 3636 of een email sturen aan sales@actendo.com