Office 365 Updates voor Apple gebruikers

In de komende maanden staan er weer een hoop vernieuwingen voor Office for Mac op stapel. Nieuwe cloud storage mogelijkheden voor Office Mobile en Office Online, nieuwe ‘digital inkt’ mogelijkheden, en ‘Office Insider for Mac’ gebruikers kunnen nu gebruik maken van Full Screen view in Outlook for Mac met de laatste update van Office 365 .

Nieuwe Full Screen view functie in Outlook for Mac

Met Full Screen view kunt u zich meer richten op inkomende e-mailberichten zonder afleiding, eenvoudig vensters beheren met de Tab-bar, twee berichten naast elkaar bekijken, en Outlook in Split View draaien, wat betekent dat je niet langer meerdere monitoren nodig hebt om verschillende Outlook-modules Full Screen te bekijken (bijvoorbeeld tegelijk mail en agenda in Full Screen).

Nieuw OneNote features

U kunt scherpe lijnen, polygonen en andere geometrische vormen op de Mac toevoegen, al uw Microsoft Onedrive notebooks op de Mac en iOS doorzoeken, openbare notebooks publiceren op Docs.com, eenvoudig e-mails opslaan samen met al uw andere notities, afbeeldingen bijsnijden op OneNote Online, en nog veel meer.

Probeer gratis 30 dagen de nieuwste Office for Mac uit!

Gratis voor iedereen

Na het installeren van Office op je iOS-apparaat, kunt u uw Office documenten overal lezen waar u uw iPhone of iPad mee naar toe neemt.

Werkt met (vrijwel) alle cloud providers

Office voor iOS biedt gebruikers de mogelijkheid om bestanden te openen uit diverse opslaglocaties, zoals Microsoft OneDrive, SharePoint, Dropbox en iCloud.

Naadloze ervaring tussen apparaten

De “Onlangs gebruikte bestanden” en de “Welkom terug” functies bieden naadloze overgang voor mensen die op meerdere apparaten met Office werken.

Samenwerken

Bestanden die zijn opgeslagen op Microsoft OneDrive, Microsoft OneDrive for Business en SharePoint bieden de beste ervaring met samenwerken. Om te beginnen met het delen van een document, tikt u de pictogram Delen in de Open/Recent tab.

Meer weten of bestellen? Actendo levert Office 365 als goedkoopste van Nederland! Bel 088 228 3636 of stuur een mail naar sales@actendo.com