Adobe vult Creative Cloud aan

Adobe heeft een Android-versie uitgebracht van de Creative Cloud app. Die overigens nadrukkelijk het label ‘preview’ heeft meegekregen.

Adobe presenteerde maandag op Adobe MAX 2014, de Creativity Conference, een groot aantal uitbreidingen van Creative Cloud, dat onder meer de programma’s Photoshop, Illustrator en Premiere Pro omvat.

Al veel langer was er een Creative Cloud app voor iOS, maar nu komt ook Android om de hoek kijken. Ook met deze app kunnen gebruikers bestanden van Illustrator en Photishop bekijken en beheren.

Ook heeft Adobe een proefversie aangekondigd van het ontwikkelpakket Creative SDK voor iOS. Toepassingen als Fabrika en presentatieapp Flowboard maken al gebruik van Adobe’s diensten. Een Android versie is in ontwikkeling.

Adobe heeft ook de Creative Cloud Capture Apps gelanceerd, een verzameling hulpmiddelen voor Photoshop (Mix, Sketch en Lightroom).

Tot slot start Adobe Creative Talent Search, dat creatieve professionals wereldwijd informeert over beschikbare banen bij topmerken en –bedrijven.

Voor meer informatie over Adobe producten, of een scherpe offerte, kunt u contact opnemen met Ted de Goey, certified Adobe specialist, via 088 228 3636 of sales@actendo.com