NVIDIA virtuele GPU-oplossingen leveren versnelde virtuele desktops en toepassingen van het datacenter naar elke gebruiker, op elk apparaat en overal.

 

NVIDIA GRID

https://www.nvidia.com/en-us/design-visualization/grid-vpc-vapps/

Desktopvirtualisatie bestaat al vele jaren maar sommige organisaties hebben nog steeds moeite om een kwalitatieve gebruikerservaring te leveren die beantwoordt aan wat werknemers op fysieke pc’s hebben ervaren.

Terwijl IT zich traditioneel richt op een “goed genoeg” gebruikerservaring, is het personeelsbestand van vandaag de dag meer technologisch ontwikkeld en in toenemende mate samengesteld uit ‘digital natives’ die een dynamische, multimedia-rijke ervaring gewend zijn. NVIDIA GRID Virtual PC (GRID vPC) en GRID Virtual Apps (GRID vApps) verbeteren virtuele applicaties (GRID vPC).

NVIDIA GRID Virtual PC (GRID vPC) en GRID Virtual Apps (GRID vApps) verbeteren virtuele desktops en applicaties voor elke gebruiker, met bewezen prestaties op basis van NVIDIA Tesla GPU’s voor uitzonderlijke productiviteit, beveiliging en IT-beheerbaarheid. De virtualisatiesoftware verdeelt de Tesla GPU resources, zodat de GPU kan worden gedeeld over meerdere virtuele machines met elke toepassing.

NVIDIA GRID Virtual Applications

Voor organisaties die Citrix XenApp, VMware Horizon RDSH of andere RDSH-oplossingen implementeren. Ontworpen voor pc-toepassingen en servergebaseerde desktops.

NVIDIA GRID Virtual PC

Voor gebruikers die een virtueel bureaublad willen, maar behoefte hebben aan een geweldige gebruikerservaring door gebruik te maken van PC Windows applicaties, browsers en high definition video.

 

NVIDIA Quadro Virtual Datacenter Workstation

https://www.nvidia.com/en-us/design-visualization/quadro-vdws/

Voor gebruikers die professionele grafische toepassingen op afstand willen gebruiken met volledige prestaties op elk apparaat, waar dan ook. Met NVIDIA Quadro Virtual Data Center Workstation maakt u de toonaangevende mogelijkheden van GPU-versnelling op elk apparaat in de organisatie mogelijk.

  • Lever een volledige Quadro-ervaring vanuit het datacenter of de cloud.
  • Voer complexe, real-time simulaties uit.
  • Snelheid bij het renderen van fotorealistische beelden.
  • Maak gebruik van AI-verbeterde toepassingen voor meer vloeiende, visuele interactiviteit tijdens het gehele ontwerpproces.
  • Gemoedsrust vanwege gecertificeerde applicatiecompatibiliteit.
  • Veilige, grafische performance stabiliteit, voor overal waar gewerkt wordt.
  • Bedrijfsflexibiliteit door het opzetten van een nieuwe, krachtig virtueel werkstation binnen slechts tien minuten.

 

Algemene licentie informatie

Alle drie NVIDIA Virtual GPU Software producten kunnen worden aangeschaft als eeuwigdurende licenties met een jaarlijkse Support Updates and Maintenance Agreement (SUMS) of als een jaarlijks abonnement.

De eeuwigdurende licentie geeft de gebruiker het recht om de software voor onbepaalde tijd en zonder vervaldatum te gebruiken. Alle NVIDIA Virtual GPU Software producten met eeuwigdurende licenties moeten initieel worden aangeschaft in combinatie met één jaar SUMS. Dit abonnement kan jaarlijks worden verlengd.

Het jaarabonnement is een meer betaalbare optie om IT-afdelingen in staat te stellen de flexibiliteit van de licentievolumes beter te beheren. NVIDIA Virtual GPU Software producten met jaarabonnement worden gebundeld met SUMS voor de duur van de abonnementslicentie van de software.

GRID Virtual PC, Quadro Virtual Datacenter Workstation en GRID Virtual Applications zijn beschikbaar op een Concurrent User (CCU) model. Een CCU-licentie is vereist voor elke gebruiker die op een bepaald moment toegang heeft tot- of gebruik maakt van de software, ongeacht of er een actieve verbinding met de gevirtualiseerde desktop of sessie wordt onderhouden.

Opmerking: CCU is een methode voor het tellen van licenties op basis van actieve gebruikers-VM’s. Als de VM actief is en de NVIDIA Virtual GPU Software draait, dan telt dit als één CCU. Een virtuele GPU CCU is onafhankelijk van de verbinding met de VM.

Bel of e-mail voor meer informatie naar Actendo

088-2283636 of sales@actendo,.com