Verlengen Office 365 Licenties

Hieronder een stappenplan om uw Office 365 licenties te verlengen. Een licentie wordt namelijk niet automatisch elk jaar verlengd; voor het verlengen van uw Office 365 licenties dient u deze handmatig in de Office 365 Portal (tenant) toe te voegen.

Stap 1 Ga naar www.office.com/setup365 in een incognito of private window zodat er er zeker van bent dat u in geen enkele (Office 365) tenant bent ingelogd. Let op: Klik NIET op Start maar klik aan de rechterzijde op Sign in.

O365 Renewal 1

Stap 2 Voer de gebruikersnaam en wachtwoord van de hoofdbeheerder van de Office 365 Portal in.

O365 Renewal 2

Stap 3 Voer uw productsleutel in die u uit het VLSC heeft opgehaald.

O365 Renewal 3

Stap 4 Kies of u nieuwe licenties aan de portal toe wilt voegen of dat u de bestaande licenties wilt verlengen.

O365 Renewal 4

Stap 5 Klik op Redeem om de licenties toe te voegen. Hierna is het niet meer mogelijk om de licenties terug te halen.

O365 Renewal 5

Stap 6 Ter bevestiging komt men in de portal uit met een overzicht van de licenties en de vervaldata.

O365 Renewal 6

Wij leveren …